Voetbalstickers voor de kinderkamer

Van judo naar voetbal

Is jouw kind net als die van ons ook zo gek op voetbal? Iedere wedstrijd moet bekeken worden, hij kan geen bal voorbijlopen of er moet tegenaan getrapt worden en op vakantie in het buitenland vindt er een ware speurtocht nog coole voetbalpakjes plaats. 

muursticker voetballen

Tot een paar weken terug was dat alles wat mijn jongste deed met voetbal. Verder was hij toch vooral erg fanatiek met judo en ging veel van zijn vrije tijd op in de dojo. Maar nu is hij ook lid geworden van de plaatselijke voetbalclub. Helemaal trots is hij op zijn mooie tenue en hij vindt het trainen en de wedstrijden geweldig. Tot nu toe geen wedstrijd verloren, dat zal ook meespelen in de vreugde en het enthousiasme.

De kinderkamer in voetbal thema

voetbalstickers

De voetbalgekte slaat nu dan ook helemaal door want ook de kamer moet eraan geloven. Het door ons -nog niet zo lang geleden- zorgvuldig aangebrachte behang met de skyline van New York moet plaatsmaken voor een voetbalstadion. Het is maar goed dat dat posterbehang zo makkelijk aan te brengen is, anders had hij toch echt pech gehad. Het New York dekbedovertrek wordt er eentje met een voetbal en overal waar het maar kan worden voetbalstickers geplakt.

Voetbalstickers topclubs

Nu heeft mijn zoontje geluk dat zijn moeder een plotter heeft staan waar ze zelf stickers mee kan maken. Dus een voetbalsticker met z’n eigen naam was snel gemaakt. En omdat Ajax zijn favoriete club is komt de muursticker Ajax op de deur te hangen. Maar ze zijn er ook van Feyenoord, PSV, FC Utrecht, Barcelona en Madrid hoor, dus geen zorgen.

muursticker voetbal

Het enige wat nog ontbreekt is een leuk vloerkleed, maar dat is vast ook snel gevonden. Veel voetbalstickers vind je in onze webshop. Maar ook tassen en andere accessoires met voetballen erop. 

En nu maar hopen dat deze nieuwe hobby voorlopig stand houdt en ik niet over een jaar weer die kamer overhoop moet gooien. 

Is jouw kind niet zo’n voetbalfan maar houdt hij of zij wel van andere sporten? Kijk dan bij alle andere muurstickers sport, er zit vast iets voor hem of haar tussen. Zo is onze oudste een behoorlijke fan van skateboarden. Ook daar hebben we leuke muurstickers voor.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Hoi kan ik je helpen?