Voetbalstickers voor de kinderkamer

muursticker Ajax

Van judo naar voetbal

Is jouw kind net als die van ons ook zo gek op voetbal? Iedere wedstrijd moet bekeken worden, hij kan geen bal voorbijlopen of er moet tegenaan getrapt worden en op vakantie in het buitenland vindt er een ware speurtocht nog coole voetbalpakjes plaats. 

muursticker voetballen

Jarenlang moest ons kind niets van voetbal weten. Hij was vooral erg fanatiek met judo en ging veel van zijn vrije tijd op in de dojo en deed aan wedstrijden. Ooit zijn we eens bij een vriendje gaan kijken die voetbalde, maar hij vond het maar koud en duidelijk niet leuk. N een kop warme chocomel zijn we weer naar huis gegaan.

Maar twee jaar terug, na toch een paar maanden overdenken en zelfs aandringen van zijn kant, is hij lid geworden van de plaatselijke voetbalclub. Helemaal trots was hij op zijn mooie tenue en hij vond het trainen en de wedstrijden geweldig. Al snel besloot hij keeper te willen zijn en vorig jaar speelde hij in een goed en leuk team als vast keeper. Dit jaar besloot hij zijn kansen als veldspeler te gaan verkennen dus op naar een ander team en in het veld. Volgende week begint -na een seizoen onderlinge wedstrijden- de competitie weer, hij heeft er ontzettend veel zin in.

De kinderkamer in voetbal thema

voetbalstickers

De voetbalgekte slaat nu dan ook helemaal door want ook de kamer moet eraan geloven. Het door ons -nog niet zo lang geleden- zorgvuldig aangebrachte behang met de skyline van New York moet plaatsmaken voor een voetbalstadion. Het is maar goed dat dat posterbehang zo makkelijk aan te brengen is, anders had hij toch echt pech gehad. Het New York dekbedovertrek wordt er eentje met een voetbal en overal waar het maar kan worden voetbalstickers geplakt.

Voetbalstickers topclubs

Nu heeft mijn zoontje geluk dat zijn moeder een plotter heeft staan waar ze zelf stickers mee kan maken. Dus een voetbalsticker met z’n eigen naam was snel gemaakt. En omdat Ajax zijn favoriete club is komt de muursticker Ajax op de deur te hangen. Maar ze zijn er ook van Feyenoord, PSV, FC Utrecht, Barcelona en Madrid hoor, dus geen zorgen.

muursticker voetbal

Het enige wat nog ontbreekt is een leuk vloerkleed, maar dat is vast ook snel gevonden. Veel voetbalstickers vind je in onze webshop. Maar ook tassen en andere accessoires met voetballen erop. 

Is jouw kind niet zo’n voetbalfan maar houdt hij of zij wel van andere sporten? Kijk dan bij alle andere muurstickers sport, er zit vast iets voor hem of haar tussen. Zo is onze oudste een behoorlijke fan van skateboarden. Ook daar hebben we leuke muurstickers voor, bijvoorbeeld een skateboard met de naam van je kind erbij. Die is ook erg leuk voor op de deur van de stoere kinderkamer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *