Foto’s van klanten

wonen

We vinden het altijd erg leuk wanneer klanten ons een foto sturen van het resultaat van de door hun bestelde muursticker. En zo heel af en toe ontvangen we dan gelukkig mooie foto’s. De afgelopen dagen bijvoorbeeld van Carine en Marc.

Carine kocht de muursticker Tak met hartjes en koos voor de kleuren donkerbruin en roze. Bij deze muursticker ontvang je de tak uit één stuk en alle hartjes los op een vel. De hartjes kun je dus plakken zoals jij wilt en waar jij wilt. Carine bestelde de muursticker in spiegelbeeld zodat hij juist op de muur uitkwam bij haar. Al snel na het verzenden ontvingen we een leuke foto van het resultaat. De kleuren komen perfect uit op de mooie muur en met de roze accessoires erbij matcht het helemaal.

Marc kocht de muursticker Sterren in het donkergrijs. De muursticker sterren wordt geleverd zoals je ‘m op de foto ziet. Je kunt de muursticker dus in één keer op de muur plakken. Je ontvangt er altijd nog een aantal losse sterren bij die je erbij kunt plakken of ergens anders in de kamer. Bij de tekst zit standaard een ster die knipoogt. Marc heeft deze vervangen voor een houten ster, erg origineel. 

Doordat de muursticker Sterren uit ons eigen atelier komt zijn aanpassingen naar wensen bijna altijd mogelijk. Zo kunnen we de sticker ook in een ander lettertype maken, of met een net iets andere tekst. We hebben al een paar keer in het Fries gemaakt, en ook voor tweelingen passen we de tekst voor je aan. Kortom, wil je de muursticker Sterren net even anders, laat het ons weten.

Heb jij recent ook een muursticker bij ons gekocht en wil je ons laten zien hoe het geworden is? Mail dan je foto naar info@hippekinderspullen.nl. Wie weet kom je dan ook in onze rubriek Foto’s van klanten.

Heb je vragen over deze stickers of onze andere muurstickers? Neem dan contact met ons op, we helpen je graag verder!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *