Kinderspullen met sterren

Kinderspullen met sterren zijn altijd leuk! Sterren zijn al lange tijd niet weg te denken uit het interieur en mode accessoires. Ze zijn dan ook lekker tijdloos, leuk voor jong en oud en voor meisjes en jongens. Geen wonder dat sterren het dus ook goed doen in de kinderkamer.

muursticker sterren

Een van onze meest populaire muurstickers is de muursticker sterren. In diverse kleuren en formaten verkrijgbaar, en zelfs in het Fries en voor tweelingen!

hanglamp little stars pink

Ook erg leuk zijn de kinderlampen met sterren. Bijvoorbeeld die van Little dutch, die zijn ook in diverse kleuren te verkrijgen. Little Dutch heeft complete lijnen met deze sterren. .Van ledikantlaken tot plafondlamp. Als je wilt kun je dus de hele babykamer in een sterren thema maken.

De muursticker lief ondeugend ster. Leuk is dat in deze sticker de naam van je kind verwerkt wordt. Origineel en heel persoonlijk.

Ook Designed4kids maakt mooie lampen met sterren, zoals deze in het okergeel. En dat is niet de enige, we hebben nog veel meer lampen met sterren, in allerlei kleuren en zowel voor aan het plafond als aan de wand.

sterrenprojector kiki kat

En laten we de sterrenprojector niet vergeten. Deze van Zazu zijn ontzettend leuk. Ze maken een mooie sterrenhemel in de kinderkamer en geven als je dat wilt ook een rustgevend muziekje. En de kleur bepaal je zelf, dus altijd zoals jij het het mooist vindt. De Zazu sterenprojector is naast de poes ook in andere dieren leverbaar.

Genoeg kinderspullen met sterren dus in onze webshop. Bekijk ons actuele aanbod met sterren in de webshop.

Ben je op zoek naar een specifiek product met sterren? Stuur dan een mailtje naar info@hippekinderspullen.nl. We zoeken graag met je mee!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *