Houten speelgoed van Little Dutch

 houten speelgoed van Little Dutch

Misschien had je het nieuws al voorbij zien komen op onze Facebook pagina: het hippe Nederlandse merk Little Dutch heeft een superleuke houten speelgoed lijn ontwikkeld. De houten producten zijn allemaal erg mooi vormgegeven en hebben fantastische kleuren passend bij de thema’s pink blossom en mixed stars mint. Het speelgoed is dan ook prima te combineren met alle textiel producten en lampen van Little Dutch uit dezelfde serie.

Topper uit de collectie is de houten scooter. Een fantastisch houten loopfietsje in het model van een italiaanse scooter. Je kindje zal al snel een echt racemonster worden met dit fietstje. Een perfecte voorbereiding op het echte fietsen. De houten scooter is verkrijgbaar in de kleuren mint en roze.

                   

Naast de houten scooter zijn er onder andere nog een vormenstoof, tuimelpiramide, truck, treintje, blokkenkar, stapelblokken, autobaan, losse autootjes en een theeservies. De prijzen vallen reuze mee, voor € 5,95 heb je al een leuk houten autootje. Het meeste is bij ons op voorraad, wat niet op de website staan kunnen we altijd voor je bestellen, de levertijd is dan ca 3 dagen. 

Het speelgoed zit allemaal mooi verpakt en is daardoor ook heel erg leuk om cadeau te geven, bijvoorbeeld bij een geboorte of eerste verjaardag.

Nieuwsgierig geworden? Bekijk dan alle Little Dutch spullen en laat je verrassen door de mooie producten en ruime keuze.

 

                                                   

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *