Kinderfeestje Zeist verhuur

Kinderfeestje in Zeist?

kinderfeestje Zeist

Woon je in (de buurt van) Zeist en viert je kind binnenkort zijn of haar kinderfeestje? Geen zin om thuis in de rommel te zitten? Kom bij ons! Achter onze cadeauwinkel Memberi aan de Steynlaan hebben we een grote ruimte welke prima geschikt is voor het houden van een kinderfeestje. De losse tafels en stoelen zorgen dat je de ruimte zo kunt indelen als je zelf wilt. Je kunt via onze boxen je eigen afspeellijst draaien en lekker dansen of je kunsten vertonen op ons mini podium.

Een toilet en water zijn aanwezig en als je je eigen taart en drinken mee wilt nemen dan staat onze ruime koelkast tot je beschikking. Wij kunnen echter ook alle drankjes, hapjes en taart voor je verzorgen.

Ook met de invulling van je feestje kunnen we je wellicht op weg helpen. Je kunt bij ons diverse knutsel boxen kopen die garant staan voor heerlijk knutselplezier zoals bijvoorbeeld het zeer populaire slijm maken. Maar natuurlijk kun je ook je eigen invulling aan het feestje geven of iemand inhuren die een workshop of voorstelling verzorgt.

Op zoek naar een locatie voor je kinderfeestje?

Dus ben je op zoek naar een leuke, laagdrempelige ruimte voor je kinderfeestje in Zeist. Of misschien een ruimte waar je een workshop kunt houden? Kijk dan op de website van onze cadeauwinkel Memberi! Een mailtje sturen voor verder informatie kan ook: info@memberi.nl.

Natuurlijk ben je van harte welkom om onze feestruimte eens te komen bekijken. Dit kan sowieso tijdens de openingstijden van onze winkel: dinsdag t/m zaterdag van 10.00 uur tot 17.00 uur. We laten het graag aan je zien!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *