Kinderfeestje in Zeist?

Woon je in (de buurt van) Zeist en viert je kind binnenkort zijn of haar kinderfeestje? Geen zin om thuis in de rommel te zitten? Kom bij ons! Achter onze cadeauwinkel Hebberz hebben we een grote ruimte welke prima geschikt is voor het houden van een kinderfeestje. De losse tafels en stoelen zorgen dat je de ruimte zo kunt indelen als je zelf wilt. Een toilet en water zijn aanwezig en als je je eigen taart en drinken mee wilt nemen dan staat onze ruime koelkast tot je beschikking. Wij kunnen echter ook alle drankjes, hapjes en taart voor je verzorgen.

Ook met de invulling van je feestje kunnen we je wellicht op weg helpen. Zo zijn voor meisjes de slijmfeestjes die we geven erg populair. 

Op zoek naar een locatie voor je kinderfeestje?

Dus ben je op zoek naar een leuke, laagdrempelige ruimte voor je kinderfeestje in Zeist. Of misschien een ruimte waar je een workshop kunt houden? Kijk dan op de website van onze cadeauwinkel Hebberz!

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De waardering van www.hippekinderspullen.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.1/10 gebaseerd op 167 reviews.

WhatsApp chat