Konijnen kinderspullen

Konijntjes zijn superschattig en daarom altijd goed voor in de kinderkamer, voor zowel jonge als oudere kinderen. 

 

Linksboven een foto muursticker van een konijn. In diverse formaten verkrijgbaar en levensecht. Prijs vanaf € 7,95, dus ook erg leuk als klein cadeautje.

 

Daaronder een vrolijk kapstokhaakje van een konijn. Deze zijn in diverse kleuren te krijgen dus je kunt er met een paar in verschillende kleuren een vrolijk geheel van maken. De kapstokhaakjes zou nu trouwens in de aanbieding.

 

In het midden van de afbeelding vind je bovenaan een lieve poster met konijn van Designed4kids. Deze poster past heel goed bij de andere producten van Designed4kids en staat erg leuk in een rustige babykamer.

 

De hanglamp onder de poster is ook van Designed4kids. Vekrijgbaar in verschillende kleuren en ook met andere dieren erop. Echt een aanwinst voor de kinderkamer en heel persoonlijk omdat je er ook een naam op kunt laten zetten. 

 

Rechtsboven een vrolijke rugtas van De Kunstboer. Voor hippe kleuters die origineel naar school willen. De hap/sap en lunchspullen passen er prima in. 

 

Rechtsonder een heel erg leuk dekbedovertrek van Dreamhouse Bedding. Daar wil iedereen wel onder liggen, zo mooi en heerlijk zacht is dit dekbedovertrek.

 

De producten op de afbeelding zijn zeker niet de enige kinderspullen die we hebben met konijntjes. Via deze link zie je ze allemaal!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

WhatsApp chat