Bath blasters, zeep en meer

bath blasters

Bath blasters nu ook bij Hippekinderspullen

Zo af en toe kom ik producten tegen waarvan ik denk: waren die er eigenlijk ook toen ik kind was. Of: waren die er maar toen ik kind was. De Bath blasters zijn daar een goed voorbeeld van: ze zijn allemaal zo ontzettend leuk om te zien en ze ruiken zo lekker. En dan het idee: heerlijk in bad met zo’n bal die zodra hij in aanraking komt met het water heftig gaat bruisen en geuren. Heerlijk toch?

Bomb cosmetics

Nu bedenk ik me: wij hadden vroeger geen bad. Dus al waren er bath blasters geweest, dan had ik er nog niks aan gehad. Ook de opa’s en oma’s hadden geen bad dus een uitwijk was er ook niet echt. Gelukkig hebben nu veel mensen wel een bad zodat je lekker kunt relaxen in het warme water.

Onze bath blasters komen van het gave merk Bomb cosmetics. En naast de bruisballen hebben ze nog veel meer heerlijk producten zoals de sliced soap en de soap cakes. Ook die zien er geweldig uit en ruiken heerlijk. Voordeel is ook dt ze zoveel mogelijk met natuurlijke ingrediënten gemaakt zijn, met liefde voor het milieu. De badbruisballen zijn zelfs met de hand gemaakt!

Leuk om cadeau te geven

De zeep producten zijn erg leuk om cadeau te geven. Onverpakt zijn ze al een cadeautje op zich, maar natuurlijk maken wij het nog extra feestelijk met een mooie verpakking. De bath blasters zijn er trouwens in zoveel uitvoeringen dat er voor zowel jongens, meisjes maar ook voor volwassenen altijd een geschikte variant is.

Bestellen bij Hippekinderspullen

Je vindt de bruisballen en zeep onder de categorie Verzorging. Hier vind je ook de superleuke doucheschuim, deodorant en andere verzorgingsproducten van 4allseasons. En de knetterhandgel van dit merk is een hit, geweldig leuk voor kinderen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *