Muurstickers uit eigen atelier

Muurstickers uit eigen atelier: uniek van Hiks 🙂

Ken je onze eigengemaakte muurstickers al? We verkopen deze onder de merknaam Hiks:) . Zoek je in de webshop op deze naam dan vind je vanzelf alle door ons gemaakte muurstickers. De muurstickers uit eigen atelier zijn met name bedoeld voor de kinderkamer, maar natuurlijk kunnen ze ook in de woonkamer, of waar je maar ook wilt. Het materiaal is van dusdanige kwaliteit dat het ook buiten gebruikt kan worden. We maken van alles: van dieren tot raamstickers, vliegtuigen maar ook lieve kinderkoffertjes die bijvoorbeeld erg leuk zijn als kraamcadeau.

We vinden het erg leuk om zelf stickers te ontwerpen en te maken. Helaas hebben we er niet altijd tijd voor. maar als er een klant is met een speciaal verzoek dan grijpen we dit met beide handen aan en ontstaat er altijd iets moois dat we vaak ook in de webshop kunnen gebruiken. Heb jij dus een bepaald idee voor een muursticker, aarzel dan zeker niet en neem contact met ons op, we gaan heel graag voor je aan de slag.

Een van onze bestverkopende muurstickers is de muursticker vliegtuig. Deze is helemaal door ons gemaakt en ook nergens anders te koop. Dus met deze sticker haal je iets unieks in huis. Je kiest zelf de kleur, de vliegrichting van het vliegtuig en het formaat en als je wilt maken we de naam van je kind erbij.

muurstickers uit eigen atelier

Aanpassingen op de muurstickers zijn mogelijk

Omdat we de stickers zelf maken zijn de mogelijkheden qua afbeeldingen, tekst, lettertype en kleur ontzettend groot. Dus zijn de getoonde stickers niet helemaal de juiste grootte, of wil je ergens een naam bij? Laat het ons dan zeker weten.

Houd de website goed in de gaten de komende tijd want er komen bijna dagelijks leuke, lieve, vrolijke en stoere muurstickers uit eigen atelier op te staan.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *