Doe met met de actie van Kinderzwerfboek

kinderzwerfboek

Kinderboekenweek: actie Kinderzwerfboek

Begin oktober is het weer Kinderboekenweek, een week waarin het kinderboek centraal staat. Ieder jaar heeft de Kinderboekenweek een ander thema. Het thema van dit jaar is “Reis mee”. 

Kinderzwerfboek laat boeken zwerven en probeert zo lezen te stimuleren en laaggeletterdheid tegen te gaan. Help jij Kinderzwerfboek? Lever deze week je gelezen kinderboeken in bij een DHL servicepoint. 

Lever je gelezen kinderboeken in

Alle boeken worden naar een centrale plaats gebracht. Vrijwilligers van DHL zullen de boeken uitzoeken en mooie pakketten maken. Deze pakketten worden nog voor de Kinderboekenweek in oktober verstuurd naar KinderzwerfboekStations in Nederland. Zo kunnen alle kinderen een leuk boek uitzoeken bij een van de 3.000 KinderzwerfboekStations in hun buurt.

Doe je mee? Kijk op de website van Kinderzwerfboek voor meer informatie en lever je (oude) kinderboeken in. Je maakt er andere kinderen heel erg blij mee.

Overigens is het ook mogelijk om zelf kinderzwerfboekstation te worden. Misschien is dat toch wel eens leuk om bij onze winkel te doen, wat vind jij?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *