Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en win!

nieuwsbrief winactie

Eindelijk weer een nieuwsbrief

website

Het is alweer lang geleden dat we een nieuwsbrief verstuurd hebben. Door alle dagelijkse bezigheden en vooral ook de opening van onze winkel in Zeist is het regelmatig versturen van een nieuwsbrief blijven liggen.

Zonde eigenlijk, want we hebben genoeg te vertellen over baby- en kinderkamers en de inrichting ervan. Of over schoolgaande kinderen, of over opvoeden. Tips ook, zowel vanuit onze expertise als kinderspullen leverancier als -met een puber en een tiener in huis- ervaringsdeskundigen op het gebied van opvoeden 😉

Nieuwsbrief winactie inschrijving

Het is wel leuk als er ook lezers zijn om onze nieuwsbrief aan te versturen. Nu hebben we in het verleden een lange lijst opgebouwd die we ook zeker zullen gebruiken, maar in de tussentijd zijn er zoveel meer bezoekers op onze website gekomen dat er vast veel mensen zijn die het leuk vinden onze nieuwsbrief te ontvangen.

Schrijf je in en doe mee met de nieuwsbrief winactie

nieuwsbrief winactie

Ben jij nieuwsgierig naar onze nieuwsbrief? Schrijf je dan in en je doet mee in de volgende ronde van onze nieuwsbrief winactie. En het leuke is: onder alle nieuwsbrief lezers verloten we bij iedere uitgave een leuke prijs. Dit kan iets uit de webshop zijn, maar ook iets compleet anders. Maar wel altijd iets wat heel leuk is en liefst ook voor jou is, als ouder. Want tenslotte mag je ok wel eens iets voor jezelf krijgen, toch?

De prijs van de volgende nieuwsbrief

familieplanner 2020

We verwachten half oktober de eerste nieuwe nieuwsbrief te maken. Ben jij dan ingeschreven dan doe je mee met de verloting van een Zoedt Familieplanner voor het jaar 2020. Een superhandige planner waarop je alle afspraken van het hele gezin overzichtelijk bij kunt houden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *