Een jungle kinderkamer is altijd leuk

jungle kinderkamer

Een jungle kinderkamer: blijvend populair

Een kinderkamer in jungle thema blijft onverminderd populair. Niet zo vreemd; dieren spreken kinderen altijd aan en het zijn vaak ook de eerste woordjes die kinderen kunnen zeggen. Aap, olifant -soms nog wat vervormd- ze zullen al snel alle diersoorten opnoemen. Hoe leuk is het als ze dit in hun eigen kamer kunnen doen.

Bij Hippekinderspullen hebben we diverse kinderkamer accessoires om de kamer helemaal in jungle thema te maken. Zo kun je een echte jungle kamer maken waar je kind heel erg blij mee zou zijn. Ook in de babykamer zullen de jungle kinderkamer accessoires niet misstaan.

Behangcirkel jungle parade: voor een stoere jungle kinderkamer

jungle kinderkamer

De behangcirkel jungle parade is mijn favoriet. Ik vind de kleuren fantastisch en behangcirkels zijn nu ook helemaal hip. Kies het formaat dat bij jouw muur past en binnen no time is jouw muur helemaal klaar. Kies voor de andere muren kleuren passend bij de muurcirkel zodat het niet te druk wordt op de muren.

Kinderlamp jungle parade

jungle kinderkamer

Heel leuk is dat we ook een kinderlamp hebben met dezelfde print: de combinatie past dus helemaal bij elkaar. De kinderlamp is 20 x 30 centimeter en ook een mooie blikvanger in de kamer. Tenslotte is er in dezelfde print een poster verkrijgbaar, om het geheel af te maken.

Jungle lampen, posters en sierkussens

Van een andere leverancier hebben we diverse prints met jungledieren en van die prints kun je vervolgens sierkussen, hanglampen, wandlampen en posters kopen. De prints zijn ook nog eens in diverse kleuren leverbaar en allemaal in dezelfde kleurstellingen zodat je de diverse kleuren ook nog met elkaar kunt combineren. Bekijk alle mogelijkheden bij de jungle kinderkamer accessoires.

Bestel je bij ons je kinderkamer accessoires dan worden deze op bestelling voor je gemaakt. Hierdoor is de levertijd iets langer maar dan ontvang je ook echt kwaliteit. Bij de diverse producten staan de levertijden aangegeven. Heb je nog vragen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen, we helpen je graag verder.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *