Kinderkoffertje met naam – Een leuk babycadeau

Nieuw bij Hippekinderspullen: het gepersonaliseerde kinderkoffertje met naam. Een vrolijk, mooi kinderkoffertje beplakken wij met de naam en geboortedatum van je kindje. Of met een leuke afbeelding, of een andere tekst. Doordat we het koffertje zelf maken is er heel veel mogelijk qua print en kleur.

kinderkoffertje

Koffertje met naam en afbeelding

In het bedrukte koffertje kun je de mooiste herinneringen aan je kindje in bewaren. Maar natuurlijk kunnen bijvoorbeeld ook de sokjes, elastiekjes, barbiekleertjes en playmobilpoppetjes er prima in bewaard worden! Het koffertje kan ook mee uit logeren met de belangrijkste speelgoedjes of een verschoningssetje. Zo heb je jarenlang plezier van het vrolijke koffertje.

Kinderkoffertje als kraamcadeau

Het koffertje is ook een perfect kraamcadeau voor personeel en zakenrelaties. Voor diverse bedrijven vullen wij de koffertjes met leuke spulletjes en versturen deze naar de kersverse ouders. Zo heb je op een snelle en eenvoudige manier een ontzettend leuk kraamcadeau.

Niet alleen bij geboortes

De leuke koffertjes worden trouwens niet alleen gebruikt bij geboortes. Ze zijn al een aantal keer gemaakt voor mij een bruiloft, om de ringen in de bewaren. Als opdruk gebruiken een paar mooie ringen, wat anders.

Ook hebben we een keer een koffertje beplakt met een gouden kroontje en de naam van een hele bekende schaatster eronder. Zij werd kampioen en werd op deze manier gefeliciteerd met haar prestatie.

Bekijk onze kinderkoffertjes in de webshop

Bekijk de voorbeelden in de categorie Koffertjes met naam

Wil jij jouw koffertjes net iets anders dan degene in onze webshop? Geef dan je wensen aan ons door, dan kunnen we voor je aan slag en kijken of we jouw wens kunnen realiseren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *