Kraamcadeaus bij Hippekinderspullen

koffertje met namen

Ben je op zoek naar een leuk en origineel cadeautje voor een zwangere vrouw of een pasgeboren baby? Bij Hippekinderspullen vind je leuke, originele en betaalbare kraamcadeaus. In dit bericht vind je enkele voorbeelden. Hopelijk brengen we je op wat ideeën.

Bedrukt kinderkoffertjes: persoonlijke kraamcadeaus

kraamcadeautjes

Erg originele kraamcadeautjes zijn onze bedrukte kinderkoffertjes. Mooie kartonnen koffertjes van 25 centimeter groot beplakken we met een sticker. De opdruk kan een afbeelding zijn, de naam van het kindje of allebei. In onze webshop Hippekinderspullen vind je heel veel leuke voorbeelden. Vind je toch niet helemaal wat je zoekt, of heb je nog vragen, dan kun je altijd contact met ons opnemen via de contactpagina of per mail: info@hippekinderspullen.nl.

Houten speelgoed en knuffels van Little Dutch

kraamcadeaus bij hippekinderspullen

Little Dutch is een van onze vaste leveranciers. Naast bijvoorbeeld mooie lampen, slaapzakjes en kinderkamer accessoires hebben zij ook een erg mooie lijn met houten speelgoed en knuffels, perfecte kraamcadeautjes.

Van knuffelrammelaars voor kindjes van 0 jaar tot aan leuke speelsets vanaf ca 18 maanden en gave loopfietsjes, een leuk kraamcadeautje moet met dit merk wel lukken. Door de mooie kleuren en afwerking is het speelgoed ook heel mooi om neer te zetten totdat je kindje ermee kan spelen.

Leuke boekjes

kraamcadeaus

In onze winkel hebben we ook een paar leuke boekjes liggen. Een boekje waar je de leukste uitspraken van je kind in kan schrijven bijvoorbeeld. Maar ook de Brieven aan mijn kind zijn erg speciaal. Je herinneringen en adviezen leg je vast in 12 uitvouwbare brieven, welke door je kind opengemaakt mogen worden wanneer jij aangegeven hebt. Een mooi geschenk voor later! Kijk voor andere leuke boeken ook eens op onze andere website Memberi.

Nog veel meer kraamcadeautjes

Hopelijk hebben we je met dit bericht een beetje op ideeën gebracht voor leuke en originele kraamcadeautjes. Natuurlijk helpen we je graag verder met het zoeken naar het perfecte cadeautje, zowel in de winkel als via de webshop.

En wil je een compleet pakket met kraamcadeaus, bijvoorbeeld een 10 dagen kraammand? Laat het ons weten, we denken graag met je mee en helpen graag om deze bijzondere kraamtijd onvergetelijk te maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *